Elite

Wij leveren alle onderdelen voor alle Elite vaatwassers. Tevens montage tips en tekeningen. Stuur een e-mail met uw model / vraag naar onderdelen@resultservice.nl

Door de jaren heen zijn er zes verschillende modellen Elite afwasmachines op de markt gebracht. De Elite 55, de Elite 78 en de Elite 110. Ongeveer 15 jaar geleden is Elite over gestapt naar een andere fabrikant, maar onder dezelfde typenummers blijven produceren. Hierdoor kan er verwarring ontstaan. De eerste serie hadden deels plastic wasarmen, de latere modellen hebben volledig rvs wasarmen. Weer later, ongeveer 8 jaar geleden, zijn ze weer overgestapt, maar nu met een andere type aanduiding, de Elite 40, Elite 60, Elite 70 en Elite 80 vaatwasser, nu met volledig plastic was en naspoelarmen.

We spreken daarom van "oud model" en "nieuw model" Elite vaatwassers, dit geld dan voor de 55 / 78 en 110. Om het overzichtelijk te houden hebben wij de onderdelen op verschillende pagina`s onder gebracht. Indien u twijfelt, of het juiste onderdeel er niet vindt, stuur dan een e-mail, het liefst met een foto van uw machine, en indien mogelijk een model en serienummer naar onderdelen@resultservice.nl en wij helpen u graag verder.

o.a Elite AL 55, Elite AF78, Elite AT105, Elite AT95, Elite AT110, Elite 55 Elite 78, Elite 110.

Mail voor meer informatie en onderdelen!

Heeft u de pomp van de Elite vaatwasser defect of wordt het waswater niet meer warm of maakt de Elite vaatwasser een vreemd geluid? U kunt het zo gek niet bedenken of Result Service kan u helpen.

Kijk hier voor tips voor reparatie van uw Elite vaatwasser.

 

 

Contact

bel of whatsapp:
+31132400015
info@gastronique.nl​
stuur foto's van:
het apparaat
het typeplaatje
het onderdeel

NIEUWS: (17-05-2021)
Onze nieuwe shop is live.
+15.000 onderdelen

 www.gastronique.nl

© 2009 - 2024 Result Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel